Igralca trpinčili in umorili, ker je bil gej

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Manekena in igralca ugrabili, trpinčili in umorili zaradi njegove spolne usmerjenosti.
Oglej si celoten članek

Kararja Nushija, iraškega manekena in igralca, študenta likovne umetnosti v Bagdadu, so umorili na ulicah iraške prestolnice. Na njegovem telesu so našli vbodne rane in znake mučenja, piše Iraqi News. Njegovi prijatelji menijo, da so ga umorili muslimanski skrajneži, zaradi njegovega načina oblačenja, dolgih las in ker se je družil z ženskami.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi se Nushi pred smrtjo pripravljal na lepotno tekmovanje, ki bi se ga moral udeležiti čez nekaj dni. Kararja so nekateri njegovi prijatelji in oboževalci označili za iraškega Brada Pitta.

Njegovi oboževalci in prijatelji se od njega poslavljajo preko družbenih omrežjih, kjer so se nekateri razpisali tudi o skrajnežih islamske države. Obsojajo jih namreč, da so nečloveški, ker ljudi mučijo in ubijajo zaradi njihove spolne usmerjenosti. Lansko leto so skrajneži moškega, za katerega so verjeli, da je gej, vrgli iz stolpnice. Pred tem so v Aleppu umorili slepega moškega, ki naj bi bil prav tako gej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Willkomen!!

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Sam je vedel da je to prepovedano in smrtno nevarno dejanje - in kakšna bo kazen. Če je nekaj prepovedano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.