Igralca ujeli med samozadovoljevanjem

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Nick Stahl se je v javnosti neprimerno obnašal.
Oglej si celoten članek

Tokrat igralec Nick Stahl ni razburil s svojim izginotjem, ko je lani maja brez sledu izginil za več dni, vendar se je znašel v središču javnosti iz čisto drugega razloga. V nekem seks šopu so ga namreč ujeli med samozadovoljevanjem.

Igralca, ki je gledal pornografski film in se samozadovoljeval, je našel policist v civilu in ga seveda aretiral. Obtožen je neprimernega obnašanja v javnosti. Po odhodu s policijske postaje je igralec, ki je znan po vlogi v filmu Terminator 3, povedal, da je šlo za nesporazum.

Potem ko je maja lani izginil, se je odpravil na enomesečno odvajanje od drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.