Igralčeva družina v strahu, javnost prosijo za pomoč

Foto: Profimedia
Sin Donala Loguea je izginil.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 jade logue 16-letni Jade je izginil v ponedeljek. Logue, znan tudi po serijah Vikingi, Zakon in red ter Gotham, je sinovo fotografijo objavil na Twitterju in zapisal, da so mladeniča nazadnje videli ob 14. uri pri Barclay-Centru v Brooklynu. Srečal naj bi se s prijateljem, a se ni vrnil domov.

Newyorška policija je sporočila, da je 16-letni otrok še vedno pogrešan. Prijavo so prejeli v torek zjutraj. Tiskovni predstavnik policije ni potrdil, ali je bila policija v stiku z osebo, s katero naj bi se najstnik sreča. 

Donal in njegova nekdanja žena Kasey Walker imata še enega sina, ki mu je ime Finn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:21 28. Junij 2017.

    Sedaj pa vsa vesoljna slovenija v jok in iskati razvajenega mulca!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.