Igralčeva hčerka javno nad njegovo novo ljubimko

Foto: Profimedia
Ewan McGregor med dvema ognjema.
Oglej si celoten članek

Škotski igralec Ewan McGregor se je lani po 22 letih zakona razšel s svojo ženo Eve, s katero imata štiri otroke. Razlog za konec zakona je bila njegova soigralka iz serije Fargo, Mary Elizabeth Winstead, s katero je igralec sedaj v zvezi.

Njegova hčerka Clara mu še vedno ni oprostila, da je zapustil njeno mamo, jezna pa je tudi na očetovo novo ljubimko. To je postalo jasno pred nekaj dnevi, ko je 22-letnica komentirala Maryjino fotografijo na Instagramu. "Najlepša in najbolj talentirana ženska na svetu? Ne stojite na realnih tleh. Ta punca je smet.“

Mary Elizabeth Winstead

Za razliko od Clare se Eve kljub velikemu razočaranju ni spuščala na tako nizek nivo. "Razočarana in razburjena sem, a moja glavna skrb so moji otroci,“ je takoj po koncu zakona povedala 52-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.