Igralčeve posmrtne ostanke našli na plaži

Foto: Profimedia
Umrl med snemanjem na Karibih.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Larrington Walker je umrl v svojem 71. letu starosti. Igralec, ki je igral tako v filmih kot televizijskih serijah, je igral tudi v seriji Tabu, v kateri je glavno vlogo prevzel Tom Hardy.

Igralec je umrl na Karibih, kjer je snemal nov film. Larringtonov sin Larry Delandro je na Facebooku zapisal: "Larry, moj oče, je snemal v Guadalupeju. Na prost dan se je sam odpravil na plažo. Tam so našli njegove posmrtne ostanke. Vesel sem, da je umrl med tem, ko je delal to, kar ga veseli in na čudoviti lokaciji. Njegova zapuščina bo ostala živa še mnoga leta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.