Igralci nove slovenske serije ločeni od svojih najbližjih

Foto: Planet TV dragi sosedje, planet tv Foto: Planet TV dragi sosedje, planet tv Foto: Planet TV dragi sosedje, planet tv Foto: Planet TV dragi sosedje, planet tv Foto: Žurnal24 dragi sosedje
Igralci serije Dragi sosedje tudi v resnici živijo pod isto streho. Vsaj začasno ...
Oglej si celoten članek

Nadaljevanko, ki jo predvajajo na Planet TV, namreč snemajo v Beogradu, kjer so za zasedbo najeli ogromno vilo, Inti Šraj pa se je s svojo družino preselila kar v prizidek, ki se te hiše drži. Nekateri se med tednom za kakšen dan vrnejo domov, da opravijo nujne obveznosti, sicer pa večina ves teden preživi ločeno od svojih domačih.

Našim igralcem kljub temu prav nič ne manjka, je za Žurnal24 povedala Tina Gorenjak. "Moram reči, da se prvič pri kakšnem projektu počutim tudi kar malo 'zvezdniško', saj stanujemo v čudoviti vili, kjer ima seveda vsak svojo sobo in kopalnico, krasne skupne prostore, kjer se družimo, vsak dan nas vozijo na snemanje in seveda dobra hrana in postrežba v Srbiji nikoli nista vprašanje,“ je povedala Tina in dodala, da so se zaradi oddaljenosti od doma igralci med sabo zelo povezali: "Ko snemaš v Sloveniji, se vsak pripelje sam in po snemanju večinoma vsi odhitimo k drugim projektom ali po svojih opravkih. Dobra stran tega, da smo locirani malo dlje od doma, je torej tudi ta, da smo se zelo hitro povezali in da je v bistvu ves čas posvečen seriji - če ne snemamo, se o njej pogovarjamo in razmišljamo o likih, njihovih odnosih ... Tudi vsa ostala ekipa tukaj je več kot čudovita in vrhunska - od frizerke do snemalcev. Kljub temu, da je vsak dan resnično zelo naporen, je vzdušje krasno. No, vseeno pa vsi, ob vsakem prostem dnevu z veseljem in čim prej odhitimo v Slovenijo in našim najdražjim v objem.“

V humoristični seriji Dragi sosedje lahko spremljate komične zaplete, ki jih bodo zakuhali stanovalci večstanovanjske stavbe v tipični slovenski soseski. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedi hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. V seriji med drugim igrajo Zoran Cvijanović, Vesna Slapar,  Marko Miladinović – Mile, Mak Tepšić, Tina Gorenjak, Inti Šraj in Sebastian Cavazza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:28 11. Marec 2017.

    Meni so smešni in super, ker gre za par minutne skeče in ni neke dolgovezne zgodbe. Sem prav radoveden če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.