Igralcu ponujali denar, da bi se zlagal o Meghan Markle

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetne obtožbe.
Oglej si celoten članek

Če se še vedno sprašujete, zakaj se je vojvoda Harry z družino preselil v Kanado, vam bo ta zgodba iz Hollywooda po vsej verjetnosti odprla oči. Govori namreč o tem, da Sussexa nista pretiravala, ko sta svetu dala vedeti, da so britanski mediji neizprosni in nepošteni.

Igralec Simon Rex trdi, da so ga mediji poskušali podkupiti, da bi se zlagal, da je bil z Meghan v zvezi. 45-letnika so z lepotico že večkrat povezovali, čeprav se med njima ni zgodilo nič. Rex je razložil, da sta se spoznala v neki televizijski oddaji in da sta šla enkrat na kosilo. Poudaril je, da to ni bil zmenek. "Tabloidi, ko se je razvedelo, da se poznava, so mi ponudili ogromno denarja, da bi se zlagal, da sva bila skupaj. Odklonil sem, ker se mi ni zdelo pošteno, da bi se zlagal in uničil kraljevo družino.“ Mediji naj bi mu ponudili 70 tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.