Igralec Emile Hirsch mora v zapor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ameriškega igralca Emile Hirscha čaka 15 dni zapora, 4.750 dolarjev kazni in 50 ur družbeno koristnega dela!
Oglej si celoten članek

Emile Hirsch, širši javnosti bolj poznan po vlogi v filmu V divjini (2007), si je tovrstno kazen nakopal zaradi napada na producentko Daniele Bernfeld, ki se je nepričakovano odvil med filmskim festivalom Sundance, januarja letos.

S tem, ko je je priznal svojo krivdo za napad, se je 30-letni igralec uspešno izognil maksimalno zagroženi kazni – petim letom za zapahi. Po poročanju spletnega medija Variety, je Hirsch svoje dejanje skesano priznal za "nepremišljeno in napačno“. Hirschev odvetnik je v njegov zagovor dejal, da je mladenič usodnega večera popil ogromne količine alkohola in da je posledično tudi povsem izgubil spomin. Pri tem se je mladi igralec Bernfeldovi tudi večkrat opravičil, le-ta pa z razsodbo kljub vsemu še vedno ni zadovoljna, saj meni, da bi moral Hirsch za svoj napad, ki je med drugim vključeval tudi divje davljenje, prejeti veliko strožjo kazen. Po poročanju tujih medijev, se je ob napadu namreč "počutila, kot da bo umrla.“  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.