Igralec iz Sopranovih naredil samomor

Foto: Žurnal24 John Costelloe je bil velik talent.
Igralec John Costelloe, ki je igral v kultni seriji Sopranovi, je naredil samomor.
Oglej si celoten članek

V spalnici njegovega domovanja v New Yorku so ga našli 18. decembra, umrl pa naj bi že 16. decembra. Costelloe se je pri 47 letih ustrelil v glavo.

V Sopranovih je igral Johnnyja Cakesa, kuharja, ki je imel homoseksualno razmerje z Vitom Spataforom. Kljub igralski karieri je ostal zvest svojemu poklicu, gasilstvu. Njegovi znanci pravijo, da je bil dober mož, ki pa nikoli ni prosil za pomoč. Sumijo, da je trpel za depresijo.

"Ko sem izvedel, sem bil šokiran. Še vedno mi ni povsem jasno. Nikoli nisem opazil, da bi ga kaj težilo. Vsak trenutek, ki sem ga preživel z njim, sem užival," je dejal njegov soigralec Joseph Gannascoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.