Igralec javno ponižal bolnega sina, sedaj pa še to!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Chris Pratt je s to izjavo postal najbolj osovražen igralec v Hollywoodu.
Oglej si celoten članek

Chris Pratt je dopolnil 43. rojstni dan, ki ga je praznoval v družbi hčerk in 10 let mlajše žene Katherine Schwarzenegger, hčerke Arnolda Schwarzeneggerja, s katero sta maja dobila drugega otroka. Na slavje ni povabil bolnega sina, ki ga ima z Anno Faris.

Pratt pa je čez noč postal najbolj osovražen hollywoodski igralec in to zaradi izjave, s katero se je ženi nedavno zahvalil, da je rodila zdravo hčerko. Ta izjava se je mnogim zdela neprimerna, glede na to, da imata z nekdanjo ženo Anno Faris hudo bolnega sina Jacka. "Sin Chrisa Pratta in Anne Faris se je rodil z možgansko krvavitvijo, ki je pustila neizbrisne posledice na njegovem zdravju in mobilnosti. Je pa zelo pomembno, da se sedaj pohvali, kako ima končno zdravega otroka. Chris Pratt je pač smet," so ga takrat napadli številni nekdanji oboževalci. 

Foto: Profimedia chris pratt, Katherine Schwarzenegger

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.