Igralec na dan spije 14 steklenic vina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Alkoholizem. Gérard Depardieu šokiral z izjavo.
Oglej si celoten članek

"Na dan lahko spijem 12, 13, 14 steklenic vina,“ se je Francoz hvalil v intervjuju za revijo So film in dodal, da kljub ogromnim količinam alkohola ni nikoli “pijan, ampak le boljše volje.“ "Pijem, ko mi je dolgčas,“ je še razkril igralec, ki poleg vina in šampanjca prisega tudi na vodko, pivo, viski in janežev liker.

Depardieu sicer priznava, da so njegovi zdravniki zanj v skrbeh, kar pa ga ne gane. "Všeč mi je evforija, ki nastane zaradi pitja. Vse, kar potrebujem, je 10-minuten spanec in požirek vina in že se počutim kot prerojen,“ je še izjavil zvezdnik.

Da zaradi 14 litrov alkohola na dan ne trpijo le njegova jetra, ampak tudi mehur, je zvezdnik dokazal leta 2011, ko se je med letom olajšal na hodniku letala. Po pristanku so ga aretirali. S policijo je prišel v navzkriž tudi leta 2013, ko so ga v Parizu zaradi vožnje pod vplivom opojnih substanc oglobili (plačati je moral kazen v višini 4000 evrov) in mu za eno leto odvzeli vozniško dovoljenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.