Igralec presrečen v objemu hčerke

Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana Foto: FameFlynet eric bana
Eric Bana je praznike preživel v Avstraliji, kjer prebiva z družino.
Oglej si celoten članek

Igralca so ujeli na plaži, kako je svoja otroka, Klausa in Sofijo, učil veslanja.

Bana je zelo navezan na svojo družino. Z Rebecco Gleeson je poročen že od leta 1997. Njun zakon velja za enega najsrečnejših v svetu slavnih in bogatih. "Vedel sem, da je prava zame, ker je bila moja najboljša in najbolj zabavna prijateljica," je o svoji ženi nekoč povedal Bana in dodal, da brez otrok ne gresta nikamor. "Nisva rada ločena od otrok, zato ne hodiva na zmenke."

Kot kaže, tudi Sofija ni rada brez očeta ... Poglejte, kako se ga je oklenila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.