Igralec skoraj ob življenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Michael Clarke Duncan, poznan predvsem po svojih vlogah v filmih Planet opic in Zelena milja, je včeraj doživel srčni infarkt.
Oglej si celoten članek

Igralca Michaela Clarka Duncana so včeraj, po tem, ko je doživel srčni infarkt, odpeljali v bolnišnico. Michaelovo stanje je trenutno stabilno in bo popolnoma okreval. Zdravniki trenutno ugotavljajo, zakaj je sploh prišlo do srčnega zastoja.

Vendar se za 54-letnika lahko ne bi tako dobro izšlo, če ga v trenutki, ko je doživljal infarkt na tleh ne bi našlo njegovo dekle Omarosa Manigault, ki je igralcu nemudoma nudila prvo pomoč, ga oživljala vse do prihoda reševalcev in mu tako rešila življenje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.