Igralec v kritičnem stanju

Foto: Profimedia Jeremy Renner Foto: Profimedia Jeremy Renner
Stanje igralca je "kritično, a stabilno", je potrdil njegov tiskovni predstavnik.
Oglej si celoten članek

51-letni Jeremy Renner je v nesreči s snežnim plugom utrpel hude poškodbe. "Njegova družina je z njim, ima odlično zdravniško oskrbo," so še dodali. 

Renner se je poškodoval med pluženjem snega v bližini smučišča Mt. Rose-Ski Tahoe, navaja Deadline. Območje je na silvestrovo zajelo močno sneženje, zaradi česar je okoli 35.000 gospodinjstev ostalo brez elektrike. 

Rennerja so morali po nesreči s helikopterjem odpeljati v bolnišnico. 

Trenutno Renner igra v seriji Mayor of Kingstown, najbolj znan pa je kot Hawkeye iz uspešnih Marvelovih filmov. Igral je tudi v filmih Misija nemogoče, za vlogi v filmih The Hurt Locker (Bombna misija) in The Town (Mesto) pa je prejel nominacijo za oskarja.  
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.