Igralec vojvodinjo Kate presenetil s tem vprašanjem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spoznala sta se leta 2019 na podelitvi baft.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Rami Malek V Londonu je bila pred kratkim premiera novega filma o Jamesu Bondu, v katerem igra tudi Rami Malek. Dogodka sta se udeležila tudi princ William in njegova žena Kate.

Malek je v oddaji voditelja Jimmyja Kimmela razkril, da je lepo vojvodinjo prvič srečal leta 2019 po podelitvi baft in slabo leto po rojstvu sina Louisa. Igralec trdi, da jo je presenetil s svojim vprašanjem …

Malek je dejal, da ga je presenetilo, da se morajo člani kraljeve družine na pamet naučiti podatke o ljudeh, s katerimi se bodo pogovarjali. "Videlo se je, da so naredili domačo nalogo. Pogledal sem princeso Kate in rekel: 'To mora biti utrudljivo.' Vprašala me je: 'Zakaj?' In jaz sem rekel: 'Ravnokar ste dobili otroka, kajne?' Mislim, da sem jo osupnil. Nato je rekla: 'Kako ste?' Jaz pa sem rekel: 'Ne, kako ste vi?' Na najbolj kraljevski in eleganten način možno je rekla: 'No … ' In me pogledala.“

Maleku se je zdela situacija zabavna, saj je Kate presenetil. Z njo se je nato še malo pošalil in ji ponudil, da lahko, ko si bosta z Williamom zaželela prostega večera, vskoči kot varuška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:32 20. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.