Igralka dobro udarila nazaj

Foto: FameFlynet Gabourey Sidibe Foto: Reuters Gabourey Sidibe Foto: Reuters Gabourey Sidibe
Gabourey Sidibe se je odzvala na negativne komentarje.
Oglej si celoten članek

Po podelitvi zlatih globusov se je na Gabourey Sidibe usul plaz kritik, in sicer na račun njene obleke. Na Twitterju so med drugim zapisali, da je videti kot kondom in kot debeli duhec iz filma Casper.

Gabourey, ki je bila leta 2010 nominirana za oskarja, jim je na Twitterju odgovorila z odličnim komentarjem. "Vsem, ki so se zgražali nad mojimi fotografijami z zlatih globusov, sporočam, da sem jokala … na zasebnem letalu na poti v sanjsko službo."

Mlada igralka je sicer že večkrat javno poudarila, da se v svoji koži počuti odlično. "Ko sem bila stara 22 let, sem prišla do zaključka, da ni vredno živeti, če nisi zadovoljen sam s sabo.“ Kljub temu priznava, da se včasih z negativnimi komentarji obremenjuje. "Življenje gre naprej … Kadar sem prizadeta, poiščem stvari, ki mi pomagajo postati samozavestnejša."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.