Igralka doživela živčni zlom, ker ji Zarina oblačila niso bila prav

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Številke Zarinih oblačil naj bi bile žaljive, pravi igralka.
Oglej si celoten članek

Britanska igralka Jacqueline Jossa  pravi, da so velikosti Zarinih oblačil žaljive. Sama namreč nosi konfekcijsko številko 40, oziroma britansko 12, a pravi, da so ji bila vsa oblačila iz Zare v tej velikosti oziroma velikosti large premajhna. Zaradi tega je doživela pravi živčni zlom, saj pravi, da so Zarine konfekcijske številke žaljive in nerealne.

Bila je zgrožena, da se ni mogla stlačiti v njihovo največjo številko, čeprav po njenih Instagram fotografijah sodeč res ni pridobila na teži. Svojim oboževalcem sporoča, da ne razume, kako je lahko številka od 38 do 40 označena kot large (velika) in da naj se ne počutijo slabo, če svoje postave ne stlačijo v oblačila, ki so označena z nerealno konfekcijsko velikostjo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:46 19. Julij 2020.

    To je pa katastrofa! Čudno, da ni prišlo do kakšnega uničujočega potresa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.