Igralka, ki je izgubila več kot 30 kilogramov, se je spet zredila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na Instagramu je povedala, zakaj se je zredila.
Oglej si celoten članek

Igralka Rebel Wilson je leta 2020 najavila, da se je začelo njeno "leto zdravja“. Komičarka se ni šalila. Pljunila je v roke, pridno telovadila in spremenila svoj jedilnik ter tako izgubila več kot 30 kilogramov. 

Sedaj pa je sporočila, da se je malce zredila. "Ravnokar sem opazila, da sem se zredila za tri kilograme. Sem v neverjetnem all-inclusive letovišču. Izgubila sem nadzor nad sabo. Ampak veste, kaj? Jutri lahko vstanem in grem v telovadnico, se hidriram in jem zdravo ter se imam rada. Ne pomaga, če si do sebe strog, vem, kaj pomeni, če se počutiš krivega in slabo, ko si pojedel preveč. Če si kot jaz, vedi, da si več kot le tvoja teža. Teža te ne definira, poskušaj biti zdrav in ne bodi preveč strog do sebe. Bodi najboljša različice sebe," je sporočila in objavila svojo fotografijo v kopalkah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.