Igralka na emmyjih razkrila žalostno vest

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Julia Louis-Dreyfus je v zahvalnem govoru povedala, da je pred dvema dnevoma izgubila očeta.
Oglej si celoten članek

Julia Louis-Dreyfus je sinoči domov odnesla kipec za najboljšo igralko v komični seriji, in sicer za njeno delo v nadaljevanki Podpredsednica.

V svojem zahvalnem govoru se je najprej pošalila, da se opravičuje za trenutno politično stanje. "Mislim, da je Podpredsednica izbrisala mejo med komedijo in politiko. Začeli smo kot politična satira, sedaj pa se zdi, da se je serija razvila v streznjujoč dokumentarec.“ Igralka pa je na odru razkrila tudi žalostno vest. "Nagrado bi rada posvetila očetu  Williamu Louis-Dreyfusu, ki je umrl v petek. Vesela sem, da mu je bila serija všeč, saj je njegovo mnenje edino, ki šteje.“

Njen oče, katerega premoženje je ocenjeno na več kot 3 milijarde dolarjev, je dočakal 84 let. Bil je poslovnež, ki se je ukvarjal z zbiranjem umetnin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.