Igralka nenadoma ljubi ženske

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Maria Bello se je odrekla moškim.
Oglej si celoten članek

Maria Bello velja za eno izmed najlepših žensk Hollywooda. Od svojega največjega filmskega hita dalje (Dobre mrhe) buri domišljijo moških po vsem svetu. Med drugim je bila v zvezi s postavnim igralcem Viggom Mortensenom, zadnja leta pa je živela s producentom Danom McDermottom, s katerim ima sina.

Maria pa je zdaj v kolumni razkrila, da se je zaljubila v svojo najboljšo prijateljico Clare Munn. "Ne gre za ljubezen na prvi pogled. Svoja čustva sem si morala najprej razložiti,“ je zapisala 46-letnica in dodala, da je ob pogledu na skupno fotografijo opazila, da do Clare čuti več kot le prijateljstvo. "Skupaj sva bili videti tako srečni. Takrat se mi je posvetilo, da je med nama več kot le prijateljstvo.“

Maria je tudi izdala, da ni vedela, kako naj novico sporoči sinu. Ta je vest dobro sprejel. "Mama, ljubezen je ljubezen,“ naj bi ji dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.