Igralka neprepoznavna v kopalkah

Foto: Profimedia Mary-Kate Olsen Foto: Profimedia Mary-Kate Olsen Foto: Profimedia Mary-Kate Olsen Foto: Profimedia Mary-Kate Olsen
Zvezdnica Mary-Kate Olsen je uživala v Franciji, kamor se je odpravila na počitnice s svojim izbrancem. Skoraj je nismo prepoznali, ko smo videli fotografije.
Oglej si celoten članek

Mary-Kate Olsen se je sončila na francoski obali, kjer je počitnikovala s svojim izbrancem in s svojim koščenim telesom privabljala poglede fotografov. Spet so se pojavila ugibanja, če ima motnje prehranjevanja, kot že nekajkrat poprej.

Mary-Kate je svoje telo uspešno skrivala, saj je sicer navdušena nad širokimi oblačili, v katerih se ne opazi njene postave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:42 27. September 2016.

    Krive so bedaste kopalke. Takšen kroj itak nobeni v resnici ne paše.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.