Igralka ostala brez glasu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanska igralka Julie Andrews po operaciji glasilk ne more več peti.
Oglej si celoten članek

Igralka Julie Andrews, ki je zaslovela z vlogo v muzikalih, je razkrila, da ne more več peti. Po njenih besedah ji je kirurg, ki jo je operiral leta 1997, poškodoval glasilke.

"Uničena sem. Lahko samo govorim, o razponu glasu za štiri oktave pa lahko samo sanjam," je povedala 77-letnica. Kljub temu, da je petnajst let hodila na terapije, ni nič pomagalo. Zato se je odločila, da se upokoji. Sedaj se bo posvetila pisanju knjig.

"Morala bi biti rutinska operacija. Uničil mi je življenje," je povedala pevka, ki je kirurga tožila, dobila pa je odškodnino.

Andrewsova je postala svetovno znana po vlogi Marie von Trump v muziklu Moje pesmi, moje sanje. Zapela je v številnih muzikalih, na Broadwayu pa je debitirala pri devetnajstih letih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.