Igralka padla po stopnicah

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška igralka Christina Hendricks je dobila kar nekaj modric, potem ko se je spotaknila in padla po stopnicah.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica serije Oglaševalci je nosila pajaca, ko je prišlo do nesreče. Pri padcu je dobila veliko modric, a Christina pravi ni nič hujšega in da je poškodovan le njen ponos. "Hodila sem po stopnicah v svoji pižami, ko mi je spodrsnilo. Zvrnila sem se na tla in dobila modrice od zadnjice do gležnjev. Bilo je res boleče in neprivlačno."

Christina, ki je sicer znana po svojem bujnem oprsju in ognjeno rdečih laseh, je ob tem še povedala, da najbolj uživa, ko je doma, saj takrat lahko nosi bolj udobna oblačila. Pajac je očitno njena nujna oprava, medtem ko na rdečih preprograh nosi tesno oprijeta in seksapilna oblačila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.