Igralka pristala v bolnišnici

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Objavila je fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Sarah Hyland, ki jo gledamo v Sodobni družini, je objavila fotografijo, na kateri je skorajda neprepoznavna. Igralka je v bolnišnici. Na fotografiji je videti izmučena in z zatečenim obrazom. 

"Zdravje mora biti vedno na prvem mestu," je zapisala in dodala, da ni želela pristati v bolnišnici, a je hvaležna, da je. "Komaj čakam, da pridem domov k svoji princeski. Popolna je in vedno ve, kaj potrebujem," je zapisala ob videu, na katerem sta z njeno psičko. "To je bilo v nedeljo, dan pred hospitalizacijo. Prav govorila mi je, da potrebujem zdravljenje." 

Hylandova ni razkrila, kakšne težave ima. V svojih objavah je že večkrat spregovorila o težavah z zdravjem in kroničnimi bolečinami. V preteklosti je imela težave z ledvicami, zaradi česar so ji pred šestimi leti presadili ledvico. 

Foto: Profimedia Sarah Hyland

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.