Igralka trdi, da se ji je zaradi testiranj na covid pojavila ta težava

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Morala je na urgenco.
Oglej si celoten članek

V Hollywoodu so takoj, ko je bilo to mogoče, spet prižgali kamere, a pod strogimi varnostnimi ukrepi, med katere spada tudi pogosto testiranje članov ekipe.

Igralka Hilary Duff, ki snema serijo Younger, je povedala, da je zaradi številnih testov na covid med prazniki pristala na urgenci. "Moje oko je bilo videti čudno. Močno je bolelo, zato sem odšla na izlet na urgenco. Zaradi vseh teh testov na covid sem staknila vnetje očesa,“ je zvezdnica, ki pričakuje tretjega otroka, zapisala na Instagramu in še dodala, da je potrebovala antibiotike. "Moje oko je sedaj v redu,“ je pomirila svoje sledilce.

Vnetje očesa sicer ni med znanimi stranskimi učinki testiranj, zato ni jasno, zakaj zvezdnica meni, da so bile njene težave povezane s tem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:46 7. Januar 2021.

    seveda je povezano...sem opazila,da je skoraj vsak pomeziknil z očmi,ko so mu tisto predolgo palčko porinili pregloboko za moje pojme,saj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.