Igralka trepeta za nečakovo življenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Elizabeth Hurley se je predčasno vrnila domov, da bi bila z družino.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Elizabeth Hurley Miles Hurley Enaindvajsetletni nečak igralke Elizabet Hurley Miles je bil v četrtek zvečer žrtev zahrbtnega napada. V Londonu so ga večkrat zabodli v hrbet. Napadalci so ranili tudi moškega, ki je bil z njim na ulici v jugozahodnem delu Londona. 

Policijska preiskava je v teku. Oba ranjena moška sta v bolnišnici in naj bi bila izven smrtne nevarnosti. Napadla naj bi ju skupina moških, ki se je na kraj pripeljala z avtomobilom, se znesla nad njima in nato pobegnila s kraja dogodka. Policijska preiskava je še v teku.

Miles Hurley, sin igralkine sestre, se je podal v manekenske vode. Med drugim je sodeloval z modnimi velikani, kot sta Roberton Carvalli in Dolce&Gabbana. Pred petimi leti je Miles za britanski The Telegraph dejal, da sta si s teto zelo blizu in da ga podpira na njegovi poti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.