Igralka umrla v spanju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnica nadaljevanke Oh, ta sedemdeseta Lisa Robin Kelly je umrla v starosti 44 let.
Oglej si celoten članek

V spanju je umrla v sredo, in sicer v kliniki za odvajanje od odvisnosti. "Lisa se je v začetku tedna prostovoljno vpisala v kliniko, kjer se je borila z večletno odvisnostjo. Z njo sem govoril v ponedeljek. Bila je optimistična in veselila se je, da bo ta del svojega življenja kmalu pustila za sabo. Sinoči je boj izgubila,“ je povedal igralkin tiskovni predstavnik in dodal, da vzrok smrti še ugotavljajo.

Lisa je v omenjeni nadaljevanki igrala promiskuitetno Laurie Forman, a bolj kot s svojimi igralskimi dosežki je časnike polnila s škandali. Lani so jo zaradi družinskega nasilja aretirali. Namigovanja, da je pretepla bivšega fanta, je zanikala. "Na fotografiji nisem jaz,“ je komentirala fotografijo, ki so jo po aretaciji posneli na policijski postaji. Pred tremi leti pa so jo aretirali zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Obsojena je bila na pogojno kazen. Junija letos so ji policisti spet nadeli lisice. Za volan je sedla v zadrogirana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.