Igralka v grozljivi nesreči izgubila štiriletno hčerko

Foto: Profimedia
Dobitnica nagrade tony in zvezda serije Američani, Ruthie Ann Miles, je izgubila 4-letno hčer.
Oglej si celoten članek

Deklica je umrla v ponedeljek v prometni nesreči, ki se je zgodila v New Yorku, ko je voznica izgubila oblast nad vozilom in trčila v skupino petih ljudi. V nesreči je poleg igralkinega otroka umrl še eno leto star deček.

Kot pišejo ameriški mediji, so igralko, ki je noseča, prepeljali v bolnišnico. Njeno stanje je stabilno.

Zakaj je 44-letna voznica izgubila oblast nad vozilom, še ni znano. Policija je uvedla preiskavo. V primer se je vmešal celo newyorški župan, saj gre za križišče, v katerem se je zgodilo že več nesreč.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:06 7. Marec 2018.

    Lahko bi tudi napisali, da njeni igralski kolegi na strani https://www.gofundme.com/ruthie-ann-miles-fund zbirajo sredstva za njo in njeno družino. Solidarnost v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.