Igralka Vesna Pernačič pokazala sinčka

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Vesna Pernačič je svojega sinčka Krištofa predstavila oboževalcem serije Ena žlahtna štorija.
Oglej si celoten članek

Pretekli vikend so se igralci serije Ena žlahtna štorija, ki jo vrtijo na Planet TV, na zdaj že tradicionalnem izletu Eno žlahtno doživetje v Brdih podružili s svojimi oboževalci. Igralka Vesna Pernačič, ki v nadaljevanki igra Anico, je s seboj pripelala sinčka Krištofa, ki bo kmalu dopolnil eno leto.

"Mi se imamo dobro. Krištof je zelo neproblematičen dojenček in lahko z njim gremo kamorkoli želimo. Zelo lepo se je vključil v družino. Obožuje svoja starejša bratca in tudi onadva ga imata zelo rada in z veseljem priskočita, ko ga je treba malo popazit,“ je za Žurnal24 povedala simpatična igralka, ki je poročena z igralcem Andrejem Murencem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.