Igralka žaluje za 35-letno polsestro

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zvezdnica Leah Remini je izgubila polsestro Stephanie.
Oglej si celoten članek

Stephanie Remini je umrla zaradi raka. Dočakala je le 35 let. Njeno smrt je na Twitterju sporočila njena sestra Nicole. "Danes je rak vzel našo 35-letno sestro. Naša družina je zaradi te bolezni izgubila že dva člana,“ je zapisala in svoje sledilce pozvala, naj organizacijam, povezanim z bojem proti raku, darujejo denar. "Danes si nas zapustila. Bila si prava norica – na humoren način. Vem, da sedaj zabavaš Jezusa. Tvojega nalezljivega smeha, smisla za humor in ljubezni do Boga se bomo večno spominjali,“ je sestro opisala Nicole.

Kot je razložila Christina Castelluchi, druga polsestra igralke Leah Remini, so Stephanie leta 2012 operirali na možganih, kjer je imela tumor. Tega so odstranili, kasneje pa ugotovili, da ima 35-letnica tumor tudi na pljučih in v kosteh.

Leah se na sestrino smrt še ni odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.