Igralki iz Igre prestolov ves čas grozi smrt

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zdravniki so ugotovili, da je mlada igralka Emilia Clarke utrpela možgansko anevrizmo, kar lahko v vsakem trenutku povzroči možgansko kap.
Oglej si celoten članek

Emiliji so diagnozo postavili v začetku leta, a 26-letna igralka se zaradi tega ni hotela posloviti od igralstva. Je namreč del priljubljene serije Igra prestolov, zato ni hotela zamuditi niti dneva snemanja, svojo bolezen pa je pred soigralci skrivala precej dolgo, dokler glavoboli niso postali neznosni.

Možganska anevrizma nastane, ko se del krvne žile stanjša, tanka žilna stena pa se zaradi pritiska krvi izboči in napihne v nekakšen mehurček. Ta mehurček lahko vsak trenutek poči in povzroči smrt. Simptomi anevrizme so glavobol, trd vrat in bruhanje.

"Ko smo izvedeli, da je pristala v bolnišnici, smo se zelo prestrašili. Tako mlada je in prav nihče ni pričakoval, da jo bo doletela takšna bolezen. V možganih je ves čas imela tempirano bombo, to je grozno!" so povedali njeni siogralci. Emilia o svojem stanju za zdaj še ni spregovorila, a njeni prijatelji pravijo, da se počuti veliko bolje. Soigralec Iain Glen je še izdal, da je tveganje zdaj veliko manjše, saj se je končno prepustila zdravniški oskrbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.