Igralki ni bilo všeč, da so jo ujeli z novim ljubimcem

Foto: Profimedia Kate Beckinsale Foto: Profimedia Kate Beckinsale Foto: Profimedia Kate Beckinsale Foto: Profimedia Kate Beckinsale
Kate Beckinsale ima 20 let mlajšega ljubimca.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se je šušljalo, sedaj pa so ju paparaci le ujeli skupaj. Igralka Kate Beckinsale in komik Pete Davidson sta v zvezi. Romanca, ki se je menda začela pretekli mesec, očitno postaja resna, saj sta se golobčka skupaj pojavila v javnosti. Kate, ki se je udeležila Petovega stand-up šova v West Hollywoodu, pozornosti paparacev očitno ni bila vesela, saj je svoj obraz poskušala skriti. 
Da je med njima preskočila iskrica, so očividci prvič poročali po podelitvi zlatih globusov. Na zvezdniški zabavi naj bi se zvezdnika divje spogledovala.

45-letnica ima z igralcem Michaelom Sheenom hčerko, od leta 2004 do 2016 pa je bila poročena z režiserjem Lenom Wisemanom. 
25-letni Davidson pa je bil nazadnje v zvezi s pevko Ariano Grande. Bila sta celo zaročena. Konec njune zveze je pevka razglasila s pesmijo "thank u, next” (Hvala, naslednji).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:45 5. Februar 2019.

    Kakšne bolane. Kdo je sploh ona? Fantič zraven nje pa ima še liziko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.