Igralki obraz "sfižil" kokain, pomagali so ji v Turčiji

Foto: Profimedia Danniella Westbrook Foto: Profimedia Danniella Westbrook Foto: Profimedia Danniella Westbrook Foto: Profimedia Danniella Westbrook Foto: Profimedia Danniella Westbrook Foto: Profimedia Danniella Westbrook
Prestala niz lepotnih operacij.
Oglej si celoten članek

Britanska igralka Danniella Westbrook, ki je nekoč igrala v BBC-jevi telenoveli EastEnders in v resničnostnem šovu I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!, se je odločila za niz lepotnih operacij. Kot je znano, je bila v devetdesetih odvisna od kokaina, kar ji je povzročilo popolno erozijo nosnega septuma, zaradi česar njen obraz ni bil več isti.

Pri 49-ih pa se je v Turčiji odločila za niz lepotnih operacij, operacijo nosu, trebuha in popolni lifting obraza. Vir je povedal, da menda naj ne bi šlo vse gladko in da je bila igralka tako prestrašena, da bo umrla, da naj bi celo napisala oporoko. A Paparaci so jo že ujeli med okrevanjem po operaciji, še vsa v prevezah in opornicah si je privoščila ohladitev ob bazenu in menda z novim obrazom že gleda v svetlo prihodnost. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:38 3. Maj 2023.

    Najbolj žalostno od vsega je to,da misli da je lepa!!!

  • 14:05 2. Maj 2023.

    Tejle ne more nobena operacija pomagat

  • 13:30 2. Maj 2023.

    Revo so še bolj iznakazili!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.