Igralki ušla gola fotografija

Foto: Twitter Alison Pill Foto: FameFlynet Alison Pill Foto: FameFlynet Alison Pill
Mlada igralka Alison Pill je po pomoti na svojem profilu na Twitterju objavila svojo golo fotografijo.
Oglej si celoten članek

26-letna igralka Alison Pill, ki trenutno igra v odmevni seriji The Newsroom, na fotografiji leži na postelji, na nosu pa ima prevelika očala. Fotografijo je na Twitterju objavila pomotoma, zaradi česar jo je zelo sram.

"Ja. Ta fotografija je bila objavljena. Uf. Moje tehnološko znanje je zdaj doseglo nov vrh, očitno. Kako se je izbris spremenil v tvit ... Žal mi je," je zapisala igralka

Fotografija, ki je na Twitterju ni mogoče več najti, naj bi bila namenjena njenemu zaročencu, Jayju Baruchelu, ki je na omenjenem družabnem omrežju že objavil, da je njegovo dekle malce prismuknjeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:49 13. September 2012.

    Prva mogo čle rse po pomoti..<br />vse ostele pa : po pomoti+hekerji+ušlo mi je (v hlačake)..+bivši se je maščeval..ITD

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.