Igralkin intimni predel vsem na ogled

Foto: Profimedia megan fox Foto: Profimedia megan fox Foto: Profimedia megan fox Foto: Profimedia megan fox
Paparacem se je smejalo ...
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia megan fox Megan Fox in njen zaročenec Machine Gun Kelly obožujeta noč čarovnic. Letos sta veliko prahu dvignila z dvema kostumoma. Najprej sta se pokazala kot nekdanja zakonca Pamela Anderson in Tommy Lee, a s to idejo nista navdušila. Mnogi so jima očitali pomanjkanje empatije in poveličevanje zakona, ki je bil poln nasilja.

Na neko drugo zabavo pa je parček prišel našemljen v Nintendova junaka Linka in Zeldo. Tudi tokrat nista ostala neopažena, predvsem zato, ker Megan ni nosila spodnjega perila ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 15:26 5. November 2022.

    Pa takega tud, če je ful zguljen al zgonjen...

  • 20:19 4. November 2022.

    Tale Megan Fox pa je vsakič videti bolj plastična.

  • 18:05 4. November 2022.

    O(ou) Dear,O Dear !!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.