Igralkina fotografija podžgala vroče govorice

Foto: Profimedia jennifer lawrence Foto: Profimedia jennifer lawrence Foto: Profimedia jennifer lawrence
Je oskarjevka noseča?
Oglej si celoten članek

O Jennifer Lawrence se v zadnjih tednih širijo sladke novice. 30-letnica naj bi bila noseča. Ko so jo paparaci videli na ulici, je svoj trebušček skrivala za širokimi oblačili ali torbico, tokrat pa so imeli nekaj več sreče.

Foto: Profimedia jennifer lawrence
Jennifer je morala za film Red, White and Water naknadno posneti še nekaj prizorov, v katerih je nosila bolj oprijeta oblačila. Sicer zelo vitka oskarjevka trebuščka niti ni poskušala skriti.

Foto: Profimedia jennifer lawrence
Jennifer je oktobra 2019 večno zvestobo obljubila trgovcu z umetninami Cooku Maroneyju. "Je najboljša oseba, ki sem jo srečala v svojem življenju. Odločitev, da postanem njegova žena, je bila zato zelo zelo preprosta,“ je o svojem soprogu pred časom povedala lepotica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:43 8. Junij 2021.

    Nosečniški trebuh pa ne izgleda tako, tako izgleda navaden špehec.

  • MS
    16:30 8. Junij 2021.

    Isabel,slaba podjetnica si! A veš koliko bi šele zaslužila z namiznim računalnikom!

  • 11:56 8. Junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.