Igralkina šokantna preteklost

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Genesis Rodriguez, ki je med drugim igrala tudi v komediji Kaj pričakovati, ko pričakuješ?, ima burno preteklost.
Oglej si celoten članek

Hčerka slavnega venezuelskega pevca in igralca Joseja Luisa Rodrigueza je kot najstnica začela delati na televiziji Telemundo, kjer je prišlo do škandala. Takrat 16-letna igralka je živela v Miamiju in se zapletla v ljubezensko razmerje s svojim poročenim in enkrat starejšim soigralcem Mauriciem Islasom.

Ko so parček na službeni zabavi zalotili med oralnim seksom, je Islas trdil, da je mladoletno dekle v spolni odnos privolilo in da ima psihološke težave, ki so ga pripeljala do seksa z Genesis. Rodriguezova je pozneje sicer trdila, da je žrtev manipulacije.

Islasa je po izbruhu škandala, ki je več tednov polnil časopise, zapustila žena, izgubil pa je tudi službo. Igralcu pa se zaradi seksa z mladoletnico ni bilo treba zagovarjati na sodišču. Genesis naj bi prejela večmilijonsko odškodnino, tudi od Telemunda.

Eno leto pozneje, leta 2005, je Genesis zbežala v Los Angeles, v upanju, da je preteklost ne bo dohitela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.