Igralko rešili neznosnih bolečin

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V vrat so ji vstavili dve ploščici iz titana.
Oglej si celoten članek

Igralka Katherine Heigl se je na Instagramu zahvalila zdravnikom, ki so rešili neznosnih bolečin v vratu. Zvezdnica, ki je trpela zaradi hernije diska, je potrebovala operacijo, s katero so ji v vrat vstavili dve ploščici iz titana. 

Kot se je pošalila, je sedaj bionična in bi lahko po vsej verjetnosti več ur delala stojo na glavi. "Hvala, da ste z mano ravnali kot s človeškim bitjem in da ste mi poklonili svoj čas in pozornost, da bi razumela, kaj lahko pričakujem in kakšne so možnosti. Hvala za vašo izjemno nadarjenost in strokovnost ter da ste rešili moj vrat,“ je še zapisala 42-letnica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.