Igralsko legendo Sophio Loren ujeli v vozičku

Foto: Profimedia sophia loren Foto: Profimedia sophia loren Foto: Profimedia sophia loren
Zadnja diva iz zlatega obdobja Hollywooda še vztraja pred kamero.
Oglej si celoten članek

Sophia Loren v vozičku! Brez srkbi. Zvezdnica je še vedno čila in zdrava in pri svojih 84. še vedno zelo aktivna. Trenutno snema v Bariju. V filmu The Life Before Us, ki ga režira njen sin Edoardo Ponti in temelji na knjigi francoskega avtorja Romaina Garyja, igra invalidko, ki skrbi za otroke prostitutk.

Sophia, ki je leta 2007 ovdovela, sedaj večino svojega časa preživi sama v svoji vili v Švici.  Kot je dejala, je bil Carlo Ponti, s katerim je bila poročena več kot 50 let, ljubezen njenega življenja. Ko so jo nekoč vprašali, kaj naredi žensko privlačno, pa je odgovorila, da je to samozavest. Njena skrivnost za večno lepoto pa tiči v zadostni količi spanca, za svoje lepe lase pa se lahko zahvali maski iz olivnega olja, je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.