Igranje primerjal z vojno v Afganistanu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Tom Cruise nikoli ni imel težav z izražanjem svojega mnenja, zdaj pa je javnost šokiral z izjavo, da je igranje enako težko kot vojskovanje v Afganistanu.
Oglej si celoten članek

Tom je to nepremišljeno izjavo izrekel med pogovorom z odvetniki, s katerimi se je sestal zaradi tožbe proti časniku, ki je izdal dva članka, ki po njegovih besedah blatita njegovo ime. Prvi govori o ločitvi od Kate, češ da ga je zapustila zaradi scientologije, drugi pa o tem, da je zapustil svojo hčerko Suri.

Tekom pogovora je odvetnik spraševal igralca o trditvah njegovega menedžementa, ki je njegovo delo in posledično nezmožnost videvanja hčerke Suri enačilo z vojskovanjem v Afganistanu. "Vsekakor imam tak občutek. Predvsem s tem zadnjim filmom, to je bilo brutalno, brutalno," je 51-letni zvezdnik povedal za spletni portal TMZ.

Med pričanjem se je med drugim razkrilo, da Cruise hčerke v nekem obdobju po ločitvi ni videl kar 100 dni, čeprav trdi, da tesen odnos ohranjata s telefonskimi pogovori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.