Igre lakote: Boj se zaostruje

Največji oboževalci filmskega fenomena Igre lakote si bodo lahko tretji del sage, poimenovan Upor, 1. del, v kinih Cineplexx ogledali že jutri, 19.11.
Oglej si celoten članek

Težko pričakovani tretji del uspešnega filmskega fenomena, ki je razvnel gledalce širom po svetu, dosega nove in vznemirljive vrhunce, saj futuristična kronika o Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) prehaja v povsem novo razsežnost.

Igre so morda res za vedno ukinjene, toda boj za preživetje se bo še zaostril. Brez pravih možnosti in pred očmi upajočega naroda mora v prvem delu Upora Katniss zbrati pogum, moč in samozavest, da se zoperstavi vsemogočnemu Kapitolu. V filmu Igre lakote, Upor: 1. del blestijo še: Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.