Ilka Štuhec spet samska

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ljubezen naše šampionke žal ni trajala večno.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec je za Suzy razkrila, da se je razšla s partnerjem, Benijem Mattijem, vodjo tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli. Zakaj sta prekinila zvezo, ni znano.

Ilka o svoji zasebnosti nikoli ni veliko govorila, je pa Matti za Večer pred časom na vprašanje, kako ločujeta zasebno in profesionalno življenje, odgovoril: "S tem nimava težav, treba pa je bilo razdvojiti profesionalno od zasebnega. O zasebnem življenju v javnosti tudi ne razpravljam."  

Ob tem pa je priznal, da je vedno živčen, kadar je Ilka na progi. "Zmeraj sem zelo nervozen. A tak sem tudi, ko je na progi Rebensburgova in ko so na startu naša druga dekleta. Ko se pelje Ilka, imam pogosto zelo dober občutek. Ko se zjutraj pogovarjava, mi pove, kako se počuti - in že takrat dobim dober občutek. Nervoza se še pred njenim nastopom izgubi.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:09 15. November 2019.

    Če je serviser zanič, bi ga tudi jaz zamenjal ! ! !

  • 14:30 15. November 2019.

    Iščem moškega za odprto razmerje! Lahko me kontaktirate prek tega portala - www.GetMeets.com

  • 09:14 15. November 2019.

    Kako samska, saj ni bila poročena?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.