Ima 2000 parov čevljev

Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole Foto: Flynet/JLP Cheryl Cole
Cherly Cole je ponosna lastnica več kot dva tisoč parov čevljev.
Oglej si celoten članek

"Čevlje shranjujem povsod: v omarah, kuhinji, kopalnici, celo v hladilniku bi lahko našli kakšne," je za Daily Mail povedala pevka. Pravi, da je njena višina – meri namreč 160 centimetrov – zagotovo glavni vzrok, da obožuje visoke pete. Pri njej so glavni kos garderobe prav čevlji, zato se ji jih je z leti nabralo več kot dva tisoč parov.

Britanski mediji so jo že označili za kraljico čevljev. Verjetno pa ni nenavadno, da se je preizkusila tudi v modnem oblikovanju. V sodelovanju z modno spletno stranjo je namreč ustvarila cenovno dostopno kolekcijo čevljev.

Poiskali smo nekaj njenih fotografij v visokih petkah. Oglejte si jih v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.