Ima 88-letni avstrijski milijonar novo mlado ljubimko?

Foto: Epa
Foto: Epa
Znan je po tem, da svojim mladim spremljevalkam daje živalske vzdevke.
Oglej si celoten članek

Miška, kolibri, zajček, zebra ali zlata ribica. To je le nekaj imen, ki jih je znani avstrijski milijonar in oče dunajskega opernega plesa, Richard Lugner, nadel svojim pol stoletja mlajšim ljubimkam. 

Sedaj so se pojavile nove vroče govorice z gradbenim mogotcem v glavni vlogi. Kot kaže, je nemška resničnostna zvezdnica Lydia Kelovitz postala del njegovega živalskega vrta. 30-letnica je objavila fotografijo z gradbenim mogotcem in ob njej zapisala:
"Spomladanska čustva so tukaj. Katero ime mi je nadel – kaj pravite? Majhen namig – je nekaj divjega.“ Objavo je opremila z oznakami #ljubezen, #par, #partner …

Če gre verjeti poročanju Heute, Lugner, ki ima 30-letno hčerko, lepotičko kliče divji prašič ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:48 5. Junij 2021.

    Je , res je, a mu jo je speljal Matjaž Nemec, potem, ko je zanosila z njim in pobrala milijone

  • 16:46 8. Maj 2021.

    Mater so moški neumni! Dobro, da imajo vsaj mišice, pamet je itak 1m nižje od tam, kjer bi človek pričakoval.

  • 14:26 8. Maj 2021.

    Sta kar za skupaj, ju kar razumem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.