Ima Lucija nove ustnice?

Foto: Mediaspeed/Žurnal24
Foto: Mediaspeed/Žurnal24
Že nekaj časa se pojavljajo namigovanja, da naj bi Lucija Gubenšek svojo lepoto še oplemenitila. Na novejših fotografijah v oči bodejo predvsem njene polne ustnice.
Oglej si celoten članek

Fotografije prelepe Lucije Gubenšek polnijo strani domačih tabloidov, še posebno opazne pa so njene ustnice, ki so videti veliko polnejše kot na starejših fotografijah, vendar manekenka zatrjuje, da je to le posledica močnega ličenja, ne obiska pri lepotnem kirurgu: "To je samo zaradi ličenja videti tako. Ustnice so namreč obrobljene in izdatno namazane z bleščilom, poleg tega sem fotografirana sem pod takim kotom. Saj se vidi, da imam gor pol kilograma bleščila! Zagotovo si nisem dala povečati ustnic.Tudi če bi si dala kaj popraviti, tega ne bi povedala. To je osebna stvar vsakega posameznika, ne vem, zakaj bi bila to stvar ljudstva," se je rahlo ujezila Lucija, ki načeloma ni nasprotnica lepotnih popravkov:

"Če me bo na sebi kaj motilo, bom to zagotovo popravila. Nič nimam proti temu, ljudi ne obsojam. Sem pa odločno proti pretiranim lepotnim popravkom. Po eni strani moram dobro poskrbeti za svoj videz in dati nekaj nase, po drugi pa moram nato poslušati in brati tovrstne neumnosti. Ne razumem, zakaj se ljudje toliko vtikujejo v to."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:51 27. Januar 2012.

    kr nej jih ma.mene njene ustnice ne bolijo....

  • 10:36 27. Januar 2012.

    100% ima nafilane ustnice in prsi!!! naj že neha enkrat lagati!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.