Ima Manca novo simpatijo?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Se je Manca Špik na Facebooku izdala z romantično objavo?
Oglej si celoten članek

"Pogrešam nekoga! Lep večer vam želim," je na svojem Facebook profilu zapisala Manca Špik. Le koda pogreša pevka, ki že nekaj časa uživa v samskem stanu. Ali to pomeni, da ni več tako zelo samska?  "Ne morem komentirati. Nič ne pomeni, saj vedno napišem to, kar čutim. Okoli tega nočem preveč govoriti, to so moje stvari," se je izmikala Manca in povedala, da je še vedno samska. Izdati nam ni želela niti tega, ali je bilo sporočilo romantične narave.

Pevka je sicer že pred časom izdala, da si želi zveze in družine, morda pa se ji je sreča že nasmehnila. Da bi lahko bilo nekaj na tem, izdajajo tudi komentarji pod objavo. Glasbeno kolegico je s svojim komentarjem "hm, hm" podražila tudi Špela Grošelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:06 28. December 2013.

    Po njenih objavah na FB bi clovk reku, da ja :)

  • 09:36 5. December 2013.

    luštna pa je..

  • 13:09 1. December 2013.

    who gives a f*ck?? aja, drugače pa če objavljaš na fb to pač niso več tvoje stvari...je pa vsekakro iskanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.