Ima Nataša Barbara 20 let mlajšega?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Igralca Nataša Barbara Gračner in Branko Šturbej naj bi odšla vsak svojo pot.
Oglej si celoten članek

O morebitni ločitvi igralcev Nataše Barbare Gračner in Branka Šturbeja se je pisalo že pred dvema letoma, po poročanju spletnega portala Slovenskenovice.si pa naj bi bila oba igralca trenutno srečna v objemu novih ljubezni. 44-letna Nataša Barbara naj bi bila zaljubljena v kar 20 let mlajšega igralskega kolega Jerneja Gašperina, 53-letni Branko pa v 13 let mlajšo baletnico Valentino Turcu.

Nataše nam za komentar ni uspelo priklicati, a smo na tiskovni konferenci filma Atomski z desne ujeli Branka, ki je nam je odgovoril le: "Brez komentarja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.