Ima Paris Hilton novega fanta?

Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack Foto: Flynet Paris Hilton, Afrojack
Paris Hilton pripisujejo novo romanco z znanim nizozemskim didžejem, s katerim sta se zabavala skupaj na Havajih.
Oglej si celoten članek

Tridesetletna Paris Hilton ima za sabo že precejšnjo zbirko nekdanjih fantov. Z zadnjim, lastnikom nočnega kluba Cyem Waitsom, s katerim sta bila skupaj skoraj leto dni, se je razšla junija letos.

Sedaj pa naj bi se na njenem ljubezenskem področju ponovno nekaj dogajalo – pripisujejo ji romanco s 24-letnim nizozemskim glasbenim producentom in didžejem Afrojackom, ki je tudi grammyjev nagrajenec. Paris sicer pravi, da sta le prijatelja, vendar so se, glede na to, da preživljata precej časa skupaj, pojavili dvomi v njene besede. Pred dnevi sta se tako zabavala skupaj na Havajih, kjer sta se sproščala na čolnu in vodnem skuterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.