Imajo moški raje blondinke?

Foto: Žurnal24 S katero bi se najraje spogledovali? Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Sharon je redna obiskovalka telovadnic. (Foto: Flynet/JLPl)
Marilyn Monroe je že pred več kot pol stoletja verjela, da imajo moški raje blondinke. Svetlolase ženske naj bi pritegnile največ pogledov, zato vam v galeriji ponujamo tiste najseksapilnejše.
Oglej si celoten članek

Skoraj vse zvezdnice, zbrane v galeriji, so se javnosti že predstavile kot rjavolaske ali rdečelaske. A vse se zvesto vračajo k barvi, ki je med zvezde izstrelila samo Marilyn Monroe. Kdo ve, ali bi bila razvpita blondinka tako uspešna, kot je bila, če bi se v svet Hollywooda podala kot rjavolaska? Če ne drugega, lahko blondinke svojo barvo las izkoriščajo kot izgovor za svoje "inteligentne" izjave.

V pripeti galeriji si oglejte "blond" kandidatke, v anketi na desni strani pa glasujte za svojo fatalko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.