Imamo nov zvezdniški parček

Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin
Med igralcema Ginnifer Goodwin in Joshem Dallasom naj bi se iskrilo.
Oglej si celoten članek

Triintridesetletna Ginnifer Goodwin je ljubezen našla v svojem tri leta mlajšem soigralcu Joshu Dallasu. Romantična čustva med igralcema so se začela prebujati med snemanjem serije Once Upon a Time, ki jo snemajo v kanadskem Vancouvru. Igralca naj bi se že takoj ujela, usodna iskrica pa je preskočila 18. marca, ko sta se naključno srečala v eni izmed vegetarijanskih restavracij v Vancouvru. Josh se je takrat izkazal za pravega kavalirja, Goodwinovi je namreč odmaknil stol in poravnal račun. Par o svojem razmerju še ni javno spregovoril, je pa igralec nedavno povedal: "Iščem zabavno, pametno, močno in seksi žensko." Očitno je takšna prav Ginnifer.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.